Auto Roket Zero Kos

Combo Ini Akan Buatkan Bisnes Anda Meroket!

Tingkatkan Jualan Anda Dengan Auto Roket Combo, 3 Tool Paling Power Dari Solvy. Cipta Killer Copywriting Dengan Quiky, Viralkan Di Facebook Dengan FBOOM dan Sambut Dengan Autoreply Di Whatsapp Dengan Waboost.

Kenapa Anda Wajip Dapatkan Auto Roket Combo Ini?

Jom kami terangkan kenapa anda harus dapatkan combo 3 software ini sekaligus berbanding dapatkan hanya satu atau dua software sahaja.

Auto Roket Combo adalah kumpulan tool terbaik dari Solvy yang melengkapkan funnel dan pemasaran bisnes online anda. ARC terdiri dari FBOOM, Waboost & Quiky.

Auto Roket Zero Kos

FBOOM Akan Menguntungkan Anda Tanpa perlu Keluar Bajet Iklan Berbayar!

Iklan Ke Bakal Pelanggan Anda Dengan 1 Klik Sahaja. Zero Skill Teknikal. 100% Gunakan Sofware Automasi Fesbuk Terbaru. Manipulasi Zero Kos Marketing & Tingkatkan Jualan Anda! FBOOM adalah software automasi khas untuk bisnes anda di Fesbuk. Kini tak perlu lagi keluar bajet iklan yang besar atau risau tentang terbakar duit buat iklan berbayar.

Auto Roket Zero Kos

WABOOST Akan Memudahkan Kerja Closing Prospek Dengan Autoreply

Automasikan Sales Anda Di Whatsapp Dengan WABOOST. Hantar Ribuan Mesej Ke Database Anda Dengan Pantas Tanpa Perlu Manual Dan Tidak Di Ban Wasap.

Anda Boleh sedut nombor dari grup wasap dengan mudah dan gunakan database ini sebagai Permission Marketing di mana anda mampu PM prospek sorang2 tanpa perlu buat secara manual. Tapi…buat dengan berhemah ya. Jangan SPAM kalau tak wasap marah nanti 🙂

Auto Roket Zero Kos

QUIKY Memudahkan Anda Buat Killer Copywriting Power Yang Memukau. Tak Perlu Pening2 Dah Fikir Copywriting 🙂

Buat Copywriting Siap Dalam 5 Minit. Robot Ai yang terbukti mampu berfikir dan menulis Killer Copywriting iklan untuk tingkatkan jualan anda di fesbuk & wasap! Pantas, Kreatif, Mudah.

MASIH TAK FAHAM?

Tengok Contoh Funnel 3 Langkah Kat Bawah Ni

Langkah 1

Anda buat Copywriting yang power gunakan Quiky. Sebelum buat iklan kenalah fikir ayat power. Dengan Quiky tak payah menung berjam lamanya untuk buat ayat iklan power. Jawap soalan je…setel!

Langkah 2

Gunakan kehebatan Fboom untuk viralkan iklan anda di 100 atau 1000 grup fb dengan sekali klik je. Boleh dah buat kerja lain lepas tu. Simple je nak viral!

Langkah 3

Alamak! Iklan dah viral. Mesti penat nak reply wasap satu-satu kan? Jangan risau. Dengan Waboost, dia akan reply wasap anda secara automatik. Tak payah penat-penat dah 🙂 Terus Kaching!$$$

Auto Roket Zero Kos

Tunggu Apa Lagi? Dapatkan Auto Roket Combo sekarang!

Promo ni mungkin akan berakhir pada bila-bila masa. Fast Action Fast Result. Siapa lambat memang tinggal sebab 2022 ni semua automasi. Jom automasikan bisnes anda sekarang!

Jimatkan Waktu & Tingkatkan Jualan Anda Dengan Auto Roket Combo

 

OFFER UNTUK ANDA HARI INI CUMA

RM498

HARGA ASAL UNTUK 3 SOFTWARE INI IALAH RM747.  ANDA JIMAT RM249

Tawaran LIMITED EDITION ni takkan bertahan lama jika anda tak bertindak sekarang. 

Takpelah saya cuma nak 1 software/lesen saja dan tak kisah rugi sebab tak dapat tingkatkan jualan maksima dengan zero kos secara complete automation.

Soal Jawab Mengenai Software (FAQ

FBOOM adalah software berbasis Windows OS dengan fungsi utamanya adalah untuk Auto Add Friend, Auto Inbox Friend, Auto Join Group dan Autopost Group. Kalau anda seorang peniaga online dan ingin jimatkan kos marketing, maka software ini sesuai untuk anda.

Software ini perlu diinstall dalam komputer Windows sahaja. Mac (Apple) based tak boleh digunakan. Maaf.

Jika anda ingin akses melalui smartphone, Anda boleh langgan RDP Server dan install software FBOOM / WABOOST di server tersebut.

Quiky adalah web based. Anda boleh browse dan login di pelbagai peranti tak kira smartphone, laptop atau pc. Mac based pun boleh kerana ia menggunakan web browser.

Tak jalan. Anda kena sentiasa on laptop, barulah software ni berfungsi. Kalau nak sentiasa run 24 jam tanpa henti, boleh install software ini dalam RDP

Boleh, asalkan anda join dulu group tesebut. Anda tak boleh post ke group yang anda tak join.

Risiko banned ada tapi kurang jika anda tak melanggar polisi FB. Biasanya yang kena banned adalah post iklan, bukan akaun FB. Itupun sebab FB mark post anda spam atau iklan melanggar polisi FB atau anda post terlalu banyak dalam satu masa. Software ini tidak menggunakan token dan ia berfungsi seperti anda lakukan secara manual. Gunakan software ini dengan beretika supaya akaun FB anda tidak dibanned. Kami tunjukkan caranya supaya tak di banned.

Anda perlu install di komputer Windows 10 dan ke atas. Pastikan anda mempunyai akaun FB dan internet connection yang stabil.

Ada. Kami tak pernah tinggalkan pengguna terkapai-kapai keseorangan selepas beli software dari kami. Group support & video tutorial disediakan.