Iklan Ke Bakal Pelanggan Anda Dengan 1 Klik Sahaja

Zero Skill Teknikal. 100% Gunakan Sofware Automasi Fesbuk Terbaru. Manipulasi Zero Kos Marketing & Tingkatkan Jualan Anda!

Khas Untuk Usahawan, Usahawan Kecil SME, Online Marketers dan Marketing Agencies. Tahniah! Ini Masa Untuk Anda Buat Duit Dengan Jimat Duit!

Fboom
Play Video
Fboom

Auto Share Post Ke Group

Post ke group FB dengan mudah. Sedut senarai grup dan pilih grup mana anda nak hantar iklan. Sekali klik je setel! Anda jugak boleh SCRAP GRUP LIST. Masukkan keyword grup apa anda nak terus fboom car grup tersebut. Senangnya hidup 🙂

Fboom
Auto Post Content Groups

Buat apa bayar kalau boleh share FREE je 🙂 Dengan fungsi ni organic reach anda akan meletops dan viral di fesbuk. Set dan tekan je automasikan sharing post anda. Selamat dan efektif!

Fboom
Auto Add Friends

Tambah rakan fb yang targeted barulah senang nak jual pada orang yang sama interest dengan produk yang anda nak jual.

Fboom
Auto Join Group

Masukkan keyword grup apa anda nak join. Walla! terus je keluar grup yang anda nak. Tekan start terus FBOOM joinkan anda masuk dalam grup tu. Senangnya hidup 🙂

Fboom
Auto Inbox Friends

Engagement dengan rakan FB jadi lebih mudah. Extract je list rakan fb dan dah boleh mesej dorang dengan mudah tanpa perlu PM dorang satu persatu.

Fboom
Auto Comments

Komen di setiap posting anda supaya closing dapat dibuat dengan mudah.

Fboom
Auto List Marketplace

Buat listing dan terus upload. Sekali klik je anda dah ada produk di Marketplace fesbuk. Tambah lagi channel jualan anda. Tak perlu dah listing cara manual yang memenatkan.

Selain itu terdapat juga fungsi Auto Bump Post By ID. Dengan fungsi ni anda boleh auto komen post anda supaya post anda selalu dilihat oleh semua orang dan sentiasa di atas newsfeed.

Paling Best Ialah Fungsi ANTIBANNED Yang Buatkan pemasaran Fesbuk Anda Selamat Tanpa Perlu Token!

Software ini khas untuk Windows PC/Laptop sahaja.

Antara Fungsi Lain & Kelebihan Software FBOOM

Unlimited Accounts

Anda boleh connect seberapa banyak akaun FB anda dengan software ini. Kemudian anda boleh buka kesemua akaun FB tersebut dan lakukan auto post sekaligus.

No Token Required

Anda tidak perlu token atau API access untuk gunakan software ini. Tiada lagi masalah seperti "error validating access token".

Multiple Posting

Boleh hantar mesej Text sahaja atau Text+Image atau Text+Video. Juga mempunyai fungsi history logs bagi memudahkan anda memantau log aktiviti anda di Facebook.

Anti-Banned Features

Boleh hantar mesej/posting dengan ayat yang berbeza (spintax), mentioned name, add timestamp, random delay time, pause during sending dll. Ini dapat kurangkan risiko iklan anda di banned.

Free Updates

Anda hanya bayar sekali sahaja tetapi anda dapat Free Updates selagi software ini terus boleh digunakan. Software ini akan sentiasa ditambah fungsi yang lebih baik dari semasa ke semasa.

Support

Kami sediakan group support untuk tujuan membantu anda sekiranya menghadapi masalah sepanjang menggunakan software ini. Sebarang update dibincangkan dalam group.

Testimonial

Diakui Oleh Lebih 1500 Pengguna FBOOM Malaysia, Singapura & Indonesia

Fboom

“mmg tlajak sng! Sy ada byk join dropship…klu buat manual iklan kat satu2 group mmg mboringkn sy! Last2 sy feed up. TAPI ble guna FBOOM nie memudahkn kje sy utk buat iklan kat semua group yg sy join. Pagi2 sy set semua iklan n group then klik start…lpstu sy biarkn dia run sdiri!!! Mmg best👍 - Fboom👍 - Fboom👍 - Fboom👍 - Fboom👍 - Fboom👍 - Fboom👍 - Fboom👍 - Fboom👍 - Fboom

Ieyda Daud
Fboom

“Separuh dan hampir 80% masa saya dapat dijimatkan menggunakan FBOOM ini. Saya sangat recommend FBOOM pada usahawan online, marketer, saler Untuk menggunakan FBOOM. Sangat berpuas hati. Pelaburan yang menjimatkan. Hanya sedikit pelaburan dapat menjimatkan Masa. Masa itu emas. Biar FBOOM bantu untuk posting dan anda hanya perlu rancang strategi dan fikir benda lebih penting. . . 5/5 bintang untuk FBOOM.”

Mohammad Hafiz
Fboom

“Fboom ni mmg power la..Semalam saya run fboom ke 250 group success tanpa gangguan start dari pagi smpi mlm run post ke grup..sy setting 100 – 250 ..run smooth tanpa kena blok oleh fb…para peniaga diluar sana elok pakai fboom ni..berbaloi².tq.”

Zulhisyam Bro
Fboom

“jimat masa. set FBOOM 24jam & boleh buat kerja lain.”

Faiz Onexox
Fboom

“FBOOM punya boom dia lain maceiam sikit & cukup2 power sebab memudahkan sy utk automasikan semua kerja2 online sy secara auto. Dh xperlu nak penat2 lagi utk bt secara manual. Mana taknya dari nk add friend satu2 secara manual, FBOOM dh settle kan problem ni sb sy baru create 10 akaun FB yg baru & siap boleh pilih lg friend yg Targeted ikut yg sy nak.. Memang Superb la. Tu baru satu fungsi, ada byk lagi fungsi2 yg power yg boleh jimat kan masa, tenaga & tak perlu lg buat kerja2 pos ke Group/Page manual lg dah. Memang tak abis la kalau nak tulis kePoweraan FBOOM ni. Yg penting kerja online sy run secara auto semua. Terbaik FOOM You are Champion FBOOM. TQ.”

Nurulfazila Ahmad
Fboom

“Saya dah lama cari sistem macamni sebab saya buat online business disamping menjaga anak-anak yg masih kecil. Dimusim Pkp yang pengajarannya versi online, saya boleh runkan iklan dulu kemudian anak-anak bergilir mengikuti kelas mereka secara live bersama cikgu-cikgu mereka. Yang best lagi, sejak anak ramai ni, kemampuan saya buat manual hanya sampai 30-50 group je, tapi dengan FBOOM, saya dapat run iklan sehingga ke 200 group, tanpa sebarang sekatan dari FB! Terima kasih FBOOM atas setiap ilmu tak lokek yang diberi dan after sales service yang mantop!.”

Aqilah Hamzah
Fboom

“Sy run pukul 6am, lepas tu drive kerja, sambil pantau dr teamviewer mobile. Tengahari semak sikit2, kemudian ubah ayat dan blast semula dengan kontent yg baru, semua sy control dr handpone guna teamviewer sbb robot fboom dusuk rumah tokei dia kene kerja luar, tp dia punya rajin 24 jam kerja masa tokei dia tido. Fboom memudahkan hidup tuan2 puan2….sbb x payah bagi makan dia setia buat kerja.”

Hairul Hapizi Samaon
Fboom

“Alhamdulillah… Dgn FBOOM sgt memudahkan kerja Saya, dgn sedikit setting Dan 1 click start ia melakukan tugas secara automatic.. terima kasih tuan Faizul and the gang.”

Adi Forlife
Fboom

"FBOOM Ini Sangat Sesuai Untuk Mereka Yang Sibuk Tetapi Dalam Masa Yang Sama Ingin Automasi Bisnes Mereka Di Facebook" 😎

Jimat masa untuk posting dan anda boleh fokus kepada perkara yang lebih penting. Biarkan robot lakukan tugas anda secara automatik.

Dapatkan sekarang sebelum harga dinaikkan sehingga RM360 setahun!
Jangan lupa, software ini sentiasa diupdate dan ditambah fungsi yang lebih baik. Jangan tunggu offer onetime dah habis baru nak order ye! 😀

OFFER Sekali Pembayaran Sahaja Tanpa Bayaran Bulanan

Dapatkan Akses LIFETIME Sekarang!

TAWARAN KHAS Selepas Pelancaran tak bertahan lama Special LIMITED TIME Offer!

Dapatkan Lifetime Access untuk Semua 9 Fungsi Hebat FBOOM™ hanya dengan Satu Harga Diskaun… Tiada Yuran Bulanan. Pelaburan Sekali Seumur Hidup

…tawaran anda harini cuma

RM1799 LIFETIME

RM249 LIFETIME

Dapatkan 7 BONUS Hebat ini jika anda dapatkan Fboom sekarang

Fboom

Kejap...Ini Baru 1 Software Power Je. Best Tak Kalau Anda Ada 3 Software Power?!

Automasikan bisnes anda dan tingkatkan 10X jualan dengan 3 software power kami yang dah membantu lebih 12,000 usahawan macam anda! Dapatkan harga diskaun EDISI TERHAD dengan klik di bawah

Fboom

Soal Jawab Mengenai Software (FAQ)

FBOOM adalah software berbasis Windows OS dengan fungsi utamanya adalah untuk Auto Add Friend, Auto Inbox Friend, Auto Join Group dan Autopost Group. Kalau anda seorang peniaga online dan ingin jimatkan kos marketing, maka software ini sesuai untuk anda.

Software ini perlu diinstall dalam komputer Windows sahaja. Jika anda ingin akses melalui smartphone, Anda boleh langgan RDP Server dan install software FBOOM di server tersebut.

Tak jalan. Anda kena sentiasa on laptop, barulah software ni berfungsi. Kalau nak sentiasa run 24 jam tanpa henti, boleh install software ini dalam RDP

Boleh, asalkan anda join dulu group tesebut. Anda tak boleh post ke group yang anda tak join.

Risiko banned ada tapi kurang jika anda tak melanggar polisi FB. Biasanya yang kena banned adalah post iklan, bukan akaun FB. Itupun sebab FB mark post anda spam atau iklan melanggar polisi FB atau anda post terlalu banyak dalam satu masa. Software ini tidak menggunakan token dan ia berfungsi seperti anda lakukan secara manual. Gunakan software ini dengan beretika supaya akaun FB anda tidak dibanned. Kami tunjukkan caranya supaya tak di banned.

Anda perlu install di komputer OS Win7 SP1 dan ke atas. Digalakkan untuk install di Windows 8. Pastikan anda mempunyai akaun FB dan internet connection yang stabil.

Ada. Kami tak pernah tinggalkan pengguna terkapai-kapai keseorangan selepas beli software dari kami. Group support & video tutorial disediakan.

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. FBOOM is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products.
All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.