FBOOM

(132 customer reviews)

RM365.00

Category:

132 reviews for FBOOM

  1. Suriani Yahya

    Alhamdulillah Allah temukan dengan FBoom ni asbab join DuoHeroes.

    Online sellers dan affiliaters wajib ada software yang osem ni untuk mudahkan kerja promotion dan jimatkan masa 🤩.

  2. Razmadey

    Ok

  3. Mohd Azizi Harun

    Software Fboom ni memang terbaik. Dulu saya letih nak buat manual satu-satu. Sekarang ni dengan 1-2 klik dah semua automatis. Terbaik Fboom!

  4. Alina Mahar

    Fboom Memang terbaik

  5. Syakinah Azizan

    Teramat amat membantu Tq fboom
    Sebagai suri rumah yg buat bisnes,fboom pembantu baikkan sale saya tanpa saya perlukan kurangkan Masa dengan anak dan keluarga

  6. Lena binti Lukman

    Fantastic! Menakjubkan,

  7. Myzura

    A smart business software for smart enterprenuer. FBOOM will BOOM and BOOM and keep BOOMING your business !!! The best of the best !

  8. Siti Atikah Ilhami Binti Baharudin

    The best ever software i use. Lifetime license. I give 10/10! Love it!

  9. Muhammad syakir bin mohamad suhaimi

    Alhamdulillah dulu tercari2 jugak software mcm fboom ni sekarang dh jumpa fboom mmg terbaik memudahkan kerja saya untuk share post add friend dan lain2

  10. Asmawi ab rahmam

    Fboom memang "Kebabooooom". Sangat Membantu biz online saya.

  11. NORSIAH BINTI SULAIMAN

    Software yang memudahkan kerja .Terbaik dan semestinya FBoom memang awesome 👍

  12. Marini Masari

    Alhamdulillah. Terima Kasih. Mudahnya beriklan tanpa diblok. Biz on9 WAJIP ada sofwere paduuu ni. Memang terbaik💞💞

  13. Ramlah bakar

    Fboom memang terbaik...

  14. Ramlah bakar

    Sistem yg terbaik... Jimat masa...sangat membntu peniaga online..terbaik⭐⭐⭐⭐⭐

  15. Nur Habsah Jamaludin

    Memudahkan menyusun jadual iklan ke group² FB tanpa mengganggu kerja tetap akak.
    Sangat bagus FBOOM ini.

  16. Syafiyah

    Memang Terbaik FBoom nie yang pernah saya jumpa memudahkan semua urusan kerja saya. syukur alhamdulilah ameen sale semakin meroket.

  17. NOORFAHILY SAMAN

    Mudah, cepat, laju

  18. Mazliza Idris

    Mudah guna tak perlu masuk satu-satu group di FB. Setting dan klik semua run sendiri. Nak mudahkan kerja & nak jimat masa FBOOM very recommended. 👍👍

  19. Atekah bt Kamarudin

    Awesome system. Sgt Membantu. Cam upah org gaji post iklan kat FB. Suka sangat. Keje rumah dan Bisnes dapat jalankan serentak... Terbaikkk

  20. Farah Izwani

    Alhamdulillah..inilah software yang ditunggu2 oleh para usahawan seantero dunia...

  21. Ahmad Razman Bin Saren

    Fboom memudahkan kerja peniaga online. Dengan Fboom banyak perkara yang dulunya Kita buat sendiri sekarang dah boleh dibuat cara auto. Memang senanglah kerja dgn Fboom ni.

  22. Muhammad Waiz Wong Bin Abdullah

    Fboom sangat membantu. Boleh autopost iklan, tak perlu post satu per satu group. Memang menjimatkan masa.

  23. Siti

    Setakat ne x pernah jumpa lgi sistem mcm FBOOM, Terbaik sangat²

  24. Naim Nazri

    Alhamdulillah
    Makin senang beriklan skrg..mudah dpt pm dari customer..tq fboom tq admin..

  25. Rashidah

    Fboom memudahkan bisnes online terutamanya peniaga online yang bekerja.

  26. Masita mahat

    Terbaik fboom ni . senang post item tanpa duduk depan laptop🥰👍

  27. MOHD YUSOF BIN ABDULLAH

    FBoom terbukti software terbaik.
    Excellent automated marketing tool. Marketing Zero Hero.
    Memudahkan kerja & menjimatkan masa.

  28. Aida Erissa

    Best Gile la Fb boom ni..kenapa la sy tak tahu ada software yg sehebat fb boom ni dari dulu..

  29. Iqbal

    Fboom dapat jimatkan kos iklan di Facebook. Tak sangka yang post² di Group² Facebook pun boleh dapat leads & sales.

  30. Suhaila Hassan

    FBOOM memang sangat membantu untuk bisnes Tudung saya. Setiap hari Fboom bantu iklan kan dekat 200 Group secara Automatik. Sale pun Alhamdulillah hari-hari ada. Kena ikut tutorial yang dapat selepas pembelian tu, mesti jadi.

  31. Mohammad yani bin md saman

    Terbaik

  32. Nor

    Fboom terbaik, memudahkan iklan biz usahawan.

  33. Nuruljannah Zainuddin

    PADU!!!

  34. Iema Haron

    Alhamdulillah.
    Dengan ada FBoom dapat menjimatkan masa nak Iklan ke group2. Terbaikk

  35. Mohammad yani bin Md saman

    Memang Terbaik fboom ni.
    melancarkan pengurusan dgn pantas serta berkali gandaan nye.

  36. SITI MAZLAH SALIM

    Alhamdulillah Fboom memudahkan kerja dan mudah menjana pendapatan.

  37. Fatimatuzzura

    Sistem mudah utk iklankn bisnes anda

  38. Anuar

    Fboom membantu masalah penjaga online mahupun usahawan .. selaku robot yg efektif dan terbaiklah .. utk peningkatan jualan

  39. Rosita

    Tak kenal maka tak cinta. Itu saja ungkapan yg saya boleh katakan. Sbg surirumah yg berniaga online, dgn adanya bantuan FBoom inilah sy meningkatkan jualan sy di fb tanpa menjejaskan urusan rumahtangga malah memberi sy byk masa utk urusan lain juga.

  40. Noraiza Abu Bakar

    Terbaik 👍👍. Memang wow sangat 🤩. Kerja posting semakin mudah, sales semakin bertambah yang paling penting dapat lebih masa bersama keluarga

  41. Syafiq

    Macam tak percaya masa first time dengar pasal software ni dr solvy team sbb byk sangat function dia dan sangat memudahkan

    Lepas beli, saya try guna. Alhamdulillah sangat power. Sangat menjimatkan masa. Saya guna fboom di vps. So software boleh jalan 24jam dan di mana sahaja sy boleh access walaupn guna phone🤩🤩

    Lps tu berbaloi dgn harga. Skali beli. Satu akaun fboom boleh guna unlimited fb account. Lpa tu skali byr lifetime access. Regular update ikut fb update dan free update

    Yg paling penting adalah support dr team solvy amat memuaskan. Ada group support telegram ada group support fb dan sentiasa tak lokek share ilmu utk optimumkan lagi penggunaan fboom

    Amat recommended 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  42. Emmet

    Wow memang osem sistem ni..senang kerja

  43. Azmi

    Terbaik fboom ni.
    Boleh melancarkan pengurusan dgn pantas serta berkali gandaan nye.

  44. Hjh Rafidah bt Roslan

    Alhamdulillah .
    Walaupun Kak Dah telah bergelar nenek, Sistem FBOOM bukan terlalu sukar untuk dipelajari.
    Syaratnya , rajin belajar dan sabar.
    Gabungan bersama Duo Heroes menjadikannya SISTEM TERBAIK untuk usahawan online dan offline!
    Syabas anak muda!💪

  45. Zainah binti Mohd Yusof

    Fboom membantu masalah ushawan..selaku robot pantas dan terbaiklah....

  46. Ryta Anne

    Jika anda online seller, anda WAJIB dapatkan software FBoom ni. Memang TERBAIKKK!!! Tak pernah jumpa pembantu promosi marketing seperti FBoom ni. Mudah & InsyaAllah sales meroket. Aminn.

  47. SURIANI MOHD ARIFFIN

    Alhamdulilah....semenjak guna FBoom,sales Saya Makin meningkat dan yg paling best byk Masa Saya dpt dijimatkan.Group support yg disediakan juga sgt² membantu Saya.Banyak tips Marketing yg telah dikongsi kan dlm group tsbt.Bonus2 yg diberi pula memang osem.Memang Tak dapat dimana2 lah.Fboom memang OSEM

  48. Norhalimah Yusof

    Terbaik lah robot fboom tak perlu sistem yg lain dah
    5 bintang 🌟🌟🌟🌟🌟

  49. shuhaila

    alhamdulillah.. fboom pembantu bisnes yang terbaik 👍👍👍

  50. Noryani

    Alhamdullilah , syukur terbeli Fboom ni . Ada pembantu nk post kan iklan kita srhingga lebih 500 gruop sehari pun bolehh abam Fboom ni ler lerbaikkk💞💞Tq FBOOM

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

mega888