FBOOM

(132 customer reviews)

RM365.00

Category:

132 reviews for FBOOM

  1. Salmy

    Fboom mmg superhebat, jom grab segera.

  2. Muhammad Akhir Bin Ariffin

    Memudahkan kerja marketing ke pelbagai group.Auto post

  3. Normah binti Husin

    No 1 of software, rugi kalau tak grab sekarang

  4. Juliana Muh Ali

    Rugi besar sapa tak ambil FBoom dengan kadar segera..

  5. Susi

    Tools yang sangat membantu saya membuat kerja-kerja marketing. Saya hanya perlu setting dan biarkan saja fboom yang buat kerja. Sambil dia buat kerja, bolehlah kita buat kerja yang lain. ๐Ÿ˜‰

  6. Wan Mazrina

    Memang superbest software ni.. Tq sebab memudahkan kerja online saya.

  7. Ahmad Syamaizan bin Arifine

    Fboom memang terbaik ah..๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  8. Razana binti Abd Razak

    Marketing Zero to Hero . Dapatkan fboom!

  9. Kanda effa

    Alhamdulillah.... Bertuahnya rasa dapat jumpa software yang macam robot ni. Kerja mengepos iklan dalam FB kini lebih cepat dan padu hanya dengan FBOOM.
    Terima kasih FBOOM

  10. Razana binti Abd Razak

    Software terbaik. Sekali taip posting ke lebih 300 grup automatik. Besttt sangat!

  11. Nur fadhilah sakina

    Super duperr terbaikk sebab sangat sangat membantu para usahawan macam kami semua. Terima kasoh fboom ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ tak rugi labur duit memang sangat sangat berbaloii ๐Ÿ‘

  12. Khairol anuar

    Produk terbaik. Mmg agak susah sikit mula2. Tp lama2 dh pandai, sng je.

  13. Mohd Zaini Ismail

    Fboom memang terbaek ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ kabooms berapi ๐ŸŒ‹๐Ÿ”ฅ

  14. Atirah Azmi

    Alhamdulillah. Fboom sgt memudahkan kerja & menjimatkan masa sy sbgai seorang suri rumah.. Terbaik ๐Ÿ˜Š

  15. KAMIL HAKIMI BIN KAMAL

    Sudah Terbukti..Zero Cost Marketing โ€ผ๏ธ
    TUNGU APA LAGI BOOSKU

  16. Rosli Sidik

    Ter๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  17. Azreen

    Alhamdulillah... Dgn fboom sngat mudah nak buat kerja lain atau nak kemana2. Pagi setting siap2 dan bg fboom run... Kita boleh buat kerja lain dgn senang hati. Kpla pun x serabut๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  18. wanieda

    Fboom mmg sgt bagus utk para usahawan. Zaman skrg dah tak guna promote secara manual, buang masa... Tp dgn fboom ni post 1 iklan je, akan auto run sendiri ke semua group yg kita join...

  19. Noraini

    Alhamdulillah..terbaikk

  20. Siti

    FBOOM TERBAIKโ—โ— Salah satu platform yang memudah kerja semua bisnes online untuk target sale.. Memang Power ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  21. Mohd Ismail

    FBOOM memang kebabom. Mudah senang jimat masa. Sesuai sangat untuk yang tiada masa untuk beriklan di FB. On saja dan tinggal. Tunggu order masuk alhmdlh. Amat sesuai untuk peniaga peniaga online. Mesti DAPATKAN segera

  22. Jurina

    Akak rasa Tak rugi beli dan guna fboom berbaloi baloi teknologi terkini menyenangkan kerja syabas Solvy

  23. Safwan

    Senang gilerr dah ada fboom ni, semua dah auto je, part kita fikir strategi dan copywriting agar unik dan tak sama dengan orang lain.

  24. Jasni

    Pinjam dialog cerita Ahmad Albab... Apa kanda nak risau...perniagaan kanda ada robot jaga...๐Ÿ˜ TERBAIK!

  25. Ida umrah

    Best pakai fboom boleh pos iklan banyak2 tampa kna block ...

  26. MOHD AZREN BIN A RAHMAN

    Terbaik... Pembantu saya yang membuat kerja2 posting dalam FB. FREE Marketing di FB... ๐Ÿ˜

  27. Azmi bin Hashim

    Alhamdulillah.Fboom memudahkan kerja.

  28. Hani Mokhtar

    Mantop! Sangat memudahkan kerja bagi ibuยฒ yang sibuk ๐Ÿคฉ

  29. Rosmah Abu

    Akk tak pandai IT tapi tetap nak gunakan fboom ! ! !
    Fboom terbaik ๐Ÿ‘

  30. Adi Forlife

    Alhamdulillahโ€ฆ Dgn FBOOM sgt memudahkan kerja Saya, dgn sedikit setting Dan 1 click start ia melakukan tugas secara automatic.. terima kasih tuan Faizul and the gang.

  31. Hairul Hapizi Samaon

    Sy run pukul 6am, lepas tu drive kerja, sambil pantau dr teamviewer mobile. Tengahari semak sikit2, kemudian ubah ayat dan blast semula dengan kontent yg baru, semua sy control dr handpone guna teamviewer sbb robot fboom dusuk rumah tokei dia kene kerja luar, tp dia punya rajin 24 jam kerja masa tokei dia tido. Fboom memudahkan hidup tuan2 puan2โ€ฆ.sbb x payah bagi makan dia setia buat kerja.

  32. Aqilah Hamzah

    Saya dah lama cari sistem macamni sebab saya buat online business disamping menjaga anak-anak yg masih kecil. Dimusim Pkp yang pengajarannya versi online, saya boleh runkan iklan dulu kemudian anak-anak bergilir mengikuti kelas mereka secara live bersama cikgu-cikgu mereka. Yang best lagi, sejak anak ramai ni, kemampuan saya buat manual hanya sampai 30-50 group je, tapi dengan FBOOM, saya dapat run iklan sehingga ke 200 group, tanpa sebarang sekatan dari FB! Terima kasih FBOOM atas setiap ilmu tak lokek yang diberi dan after sales service yang mantop!

  33. Nurul Fazila Ahmad

    FBOOM punya boom dia lain maceiam sikit & cukup2 power sebab memudahkan sy utk automasikan semua kerja2 online sy secara auto. Dh xperlu nak penat2 lagi utk bt secara manual. Mana taknya dari nk add friend satu2 secara manual, FBOOM dh settle kan problem ni sb sy baru create 10 akaun FB yg baru & siap boleh pilih lg friend yg Targeted ikut yg sy nak.. Memang Superb la. Tu baru satu fungsi, ada byk lagi fungsi2 yg power yg boleh jimat kan masa, tenaga & tak perlu lg buat kerja2 pos ke Group/Page manual lg dah. Memang tak abis la kalau nak tulis kePoweraan FBOOM ni. Yg penting kerja online sy run secara auto semua. Terbaik FOOM You are Champion FBOOM. TQ.

  34. Faiz Onexox

    jimat masa. set FBOOM 24jam & boleh buat kerja lain.

  35. Zulhisyam Bro

    Fboom ni mmg power la..Semalam saya run fboom ke 250 group success tanpa gangguan start dari pagi smpi mlm run post ke grup..sy setting 100 โ€“ 250 ..run smooth tanpa kena blok oleh fbโ€ฆpara peniaga diluar sana elok pakai fboom ni..berbaloiยฒ.tq.

  36. Mohammad Hafiz

    Separuh dan hampir 80% masa saya dapat dijimatkan menggunakan FBOOM ini. Saya sangat recommend FBOOM pada usahawan online, marketer, saler Untuk menggunakan FBOOM. Sangat berpuas hati. Pelaburan yang menjimatkan. Hanya sedikit pelaburan dapat menjimatkan Masa. Masa itu emas. Biar FBOOM bantu untuk posting dan anda hanya perlu rancang strategi dan fikir benda lebih penting. . . 5/5 bintang untuk FBOOM.

  37. Ieyda Daud

    mmg tlajak sng! Sy ada byk join dropshipโ€ฆklu buat manual iklan kat satu2 group mmg mboringkn sy! Last2 sy feed up. TAPI ble guna FBOOM nie memudahkn kje sy utk buat iklan kat semua group yg sy join. Pagi2 sy set semua iklan n group then klik startโ€ฆlpstu sy biarkn dia run sdiri!!! Mmg best๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  38. Ridhwan

    Fboom Terbaik!!! dapat jimat masa dan buat kerja lain masa fboom bekerja...

  39. Abdul Razak Bin Mohd Nasir

    Excellent automated marketing tool.

  40. Faiz

    mmg terbaik software ni.. autokn je. boleh bt kerja lain

  41. Ahmad Baihaqi Bin Abu Talib

    1 software tp pelbagai function. Mudah dikendalikan dan jimat masa. Wajib dptkan sekarang.

  42. Azlina Andau

    Good Job Fboom kerana memudahkan kerja kami

  43. Hasdiyazi

    Memudahkan cara, menjimatkan Masa

  44. Nur Habsah Jamaludin

    Memudahkan kerje๐Ÿคฉ

  45. Zubaidah

    Excellent

  46. NSG ProFIT GROUP

    MEMANG TERBAIK !!! biar je fboom buat kerja, kami boleh fokus buat kerja lain..setiap hari tunggu sales masuk je.

  47. Nik

    The best software for Zero Cost Marketing โ€ผ๏ธ

  48. Hairul Afandi Bin Mursid

    Pembantu auto post iklan di fb terbaik tahun ini. Rugi tak guna

  49. Majidah01

    Terbaik

  50. Fakhrul

    Terbaik , Kena dapatkan segera

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

mega888